За портокаловата кожа (целулита), но не с любов

0

И вие ли, мили дами, попаднахте в лапите ѝ?

Така нелицеприятните подкожни мастни натрупвания, видими с невъоръжено око около определени зони, а именно бедра и седалище неминуемо създават жестоки главоболия на една забележителна част от дамите.

Заради високия процент жени, „страдащ“ от наличието на този недотам козметичен проблем, в последните няколко години пазарът бе меко казано облян от страхотно разнообразие от продукти, обещаващи едва ли не мигновени резултати само след седмица!

Нещо повече, по-голямата част от така познатите ни и широко разпространени „специализирани“ продукти не само че не успяват да ни впечатлят с кой знае какви положителни резултати, но и се оказват чисто и просто пари на вятъра.

Как да се справим с проблема навреме преди настъпването на лятото?

И тъй като лятото е сезонът на емоциите, безсънните нощи и незабравимите спомени, сега е най-удачното време да запретнем ръкави и да свалим от раменете си тази тежест!

Ако трябва да зачекнем малко повече темата, то можем да обясним целулита като прекомерен процент подкожни мазнини, настанил се безпардонно под кожата ни и представящ се под формата на портокалови мастни образувания, а ефектът от всичко това е ниско самочувствие и лошо настроение.
Антицелулитните масажи са идеалният и безвреден, полезен и приятен метод за справяне с проблема целулит.

За разлика от стотиците нови продукти, навлизащи непрекъснато в търговската мрежа традиционно всяка пролет, от чието ползване иначе има нулев резултат, с помощта на движенията на масажиста кожата ви ще успее да счупи оковите на стария ни лош познайник (целулита), смъкващ усмивките от лицата на толкова много дами всяка пролет и лято.

Антицелулитният масаж представлява изключително ефикасен и безболезнен метод за третиране на проблемните кожни участъци. Самата терапия включва използването на специални техники на масажиране както и третиране на зоните с етерични масла. Самите продукти, които могат да се използват, трябва да бъдат или загряващи, или изстудяващи, за да бъде постигнат максимално добър резултат.

Статията е предоставена от webselo.com. Научете повече за нашата дейност като ни посетите! Очакваме ви!

Share.

Leave A Reply